iCube® Sters - Monitor szemüveg – Legyél egészségesen elbűvölő!

Az iCube® Sters kékfény védelemmel ellátott szemüveg nem csak csodadivatos, de a szemed egészségének hű őre is lehet. Gyönyörű keretet ad a szemeidnek, kiemelve azok természetes szépségét, de itt nem áll meg: UV400 védelemmel rendelkezik, és felveszi a harcot a káros kék fény ellen. Színkollekció: fekete-bézs, fekete-kék, matt fekete, fekete-pink, fekete-piros. Az eredmény: cool külső, és egészséges szem. Adhat ennél többet egy szemüveg? Aligha. Óvd te is a látásod az alábbi szemüvegek bármelyikével!

Divatos szemüveg az egészséges szemekért

Fontosnak tartottuk, hogy amikor leteszed a voksod a szemeid egészsége mellett, ne kelljen kompromisszumot kötnöd. Azaz, úgy dolgoztuk ki a szemüvegek küllemét, hogy azokat bátran felvehesd, és ne kelljen elrejtened, ha valaki megjelenik a színen. Sőt, igenis büszke lehetsz rá, hogy ilyen divatos szemüveget választasz egészséged őreként!

Nálunk a design a kényelemre is épít, hiszen a szemüveg könnyedén illeszkedik az arcodra, szinte észre sem veszed, hogy rajtad van. Nem nyom, könnyű, és ha az iCube® Sters modellt viseled, garantált, hogy soha többé nem lesznek sötét karikák a szemed alatt, sem pedig piros foltok az orrnyergeden. Sőt, a füledet sem nyomja. Egy szó, mint száz, hordhatod akár egész nap, jól fogod magad érezni a bőrödben!

Monitor szemüveg a WHO ajánlásával

Zászlónkra tűztük a WHO UV400 védelemre vonatkozó ajánlását, hiszen lencséink maximálisan eleget tesznek ennek. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Ha a kék fény szűrővel ellátott monitor szemüveget hordod, nem fárad el a szemed a nap végére, nem kínoz fejfájás, és tompa fáradtság. A szemeid nem fognak égni modern életünk kellékei, a számítógép monitor, táblagép, és okostelefon, vagy épp az UV-lámpa, LED-égők miatt.

Az extra jó hír pedig az, hogy megakadályozhatsz a segítségével egy sereg gyakori szembetegséget, köztük a szürke hályogot, és az időskori makuladegenerációt is.

Mindezeknek az előnyöknek a bezsebeléséhez bőven elég, ha az ICube Sters UV400 védelemmel ellátott szemüvegére esik a választásod. Ugye, milyen csodás hír?

Ha megtisztelsz bennünket a vásárlásoddal, praktikus ajándékok ütik a markodat, mégpedig egy mikroszálas törlőkendő, egy PU bőr bevonattal ellátott kemény fém tok, és egy puha tasak. Így a szemüvegedet bármikor veled lehet, nem fog karcolódni, sérülni.

Apropó, karcolások... Sajnos a szemüvegesek jól tudják, hogy bizony előfordulhatnak apró balesetek, mely során sérülhet a szemüveglencse. De nem ám az iCube® Sters monitor szemüveggel, melynek lencséi karcállóak! Persze, a magas minőségű lencsék egyéb előnyökkel is dicsekedhetnek, ezek egyike a tükröződésmentesség. Bye-bye bosszúság, mindent jól fogsz vele látni.

A lencsék egyébként színtelenek, tehát sem neked, sem a külső szemlélőnek nem fog feltűnni a különbség egy másik szemüveghez képest. Persze te tudni fogod, mekkora kincset viselsz, és büszkén hordod majd a kék fény szűrővel ellátott kényelmes, divatos monitor szemüveged.