iCube® monitor szemüvegek

monitor szemüveg iCube

Trendi keretek, átlátszó lencsével! - Egyedi monitor szemüvegek kék fény szűrővel

Az iCube® kék fény szűrő monitor szemüvegeket úgy fejlesztettük ki, hogy a megfelelő védelmet biztosítson szemednek a káros kék fény és az UV400 sugárzás ellen. Több rétegből álló CR-39 lencse és TR90 keret kombináció eredménye egy pehelykönnyű, egész napos használatra szánt kényelmes szemüveg.

Stílusos megjelenést biztosít számodra bárhol, bármikor, irodában, otthon vagy szabadtéren, miközben óvod egészséged.

Szemüveg csak szemüvegeseknek?

Magyarországon minden 4. ember szemüveges, kutatások szerint a káros kék fény és az UV sugárzásnak köszönhetően ez 2050-re elérheti az 50%-os arányt.
Köszönhető annak, hogy egyre többet, akár napi 8-10 órát használunk kék fényt kibocsátó eszközöket, mint a monitorok, televíziók, tabletek vagy mobiltelefonok.
A kék fény és az UV400 sugárzás káros hatásairól bővebben ide kattintva olvashatsz.

Az említett nagy arányú szemüveget viselők miatt mára az egyik legtrendibb kiegészítője lett a férfi és női szetteknek. Aki dioptriás szemüveget visel, tudja milyen fontos a kényelem, a minőség és a stílus.

De mi a helyzet a maradék 75%-kal? 

Többségük egyáltalán nem, vagy jó esetben napszemüveget használ, ami ha megfelelő minőségű lencsével rendelkezik sokat segít a szem megóvásában, hiszen az egyre erősödő UV400 sugárzás nagy mértékben rontja látó képességünk.
Fontos kiemelni a megfelelő minőségű jelzőt, nagyon nem mindegy milyen tulajdonságokkal, engedélyekkel rendelkezik lencséje, ezért napszemüveg vásárlás előtt mindenképpen ellenőrizd. Nem megfelelő védelemmel ellátott szemüveggel több kárt okozhatsz magadnak, mintha egyáltalán nem viselnéd.

Nyaralás, kirándulás vagy strandolás kivételével mindössze napi 2-4 órát töltünk erős napsütésben, amikor szükséges napszemüveg használata, ami már okot ad arra, hogy beszerezz egy stílusos darabot magadnak.
Az, hogy a maradék idődet mesterséges kék fényt kibocsátó eszközök használatával töltöd, okod ad egy speciális monitor szemüveg használatára?

Mit jelent ez pontosan, miért kapta a monitor szemüveg jelzőt?

Monitor szemüvegnek, vagy játékos körökben gamer szemüvegnek nevezik a kék fény szűrésére alkalmas dioptria nélküli lencsével ellátott szemüvegeket.
Legfőbb tulajdonsága, hogy nem torzítja a képet, jó esetben 99%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, célja szemünk védelme, és a szervezetünkre ható mesterséges ingerek szűrése.

 

Monitor szemüveg újra gondolva.

Az elsődleges egészségügyi célt szem előtt tartva, az iCube szemüvegeket három szóval jellemezhetjük. Védelem, minőség és stílus!

Szemüvegeinket úgy terveztük, hogy a kék fény szűrésen kívül 100%-os UV400 sugárzás elleni védelemmel rendelkezzenek, ezáltal nappali fényben, szabadtéren vagy vezetés közben, a monitor használaton kívüli órákban is megfelelő védelmet biztosítanak, és az európai unió által támasztott minőségi követelményeknek megfelelően CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A lencsék kiváló minőségű CR-39 műanyagból készülnek, lényegesen könnyebbek, mint a hagyományos üvegből készült szemüveglencsék.
A CR-39 anyag tulajdonságai, könnyű, nem torzít, karcálló és teljesen színtelen, egyes sárga lencsés gamer szemüveggel ellentétben.

A szemüvegkeretek TR90 antiallergén műanyagból készülnek, ami ugyancsak pehely könnyű, rugalmas, nehezen törik, de mégis formatartó, hajlításnál sem deformálódik. Anyaghasználatnak köszönhetően nagyon kényelmes, azok számára is, akik ezidáig nem viseltek szemüveget.
A minőséget olyannyira komolyan vesszük, hogy a kötelező 1 év helyett szemüvegeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Végül a stílus  😉

Minden arcformához igazodva több designból választhatsz számtalan színben. Az iCube® szemüvegek egyaránt jól állnak nőknek és férfiaknak, mindössze a hozzad illő szemüvegkeret formát és a szint kell kiválasztanod.

Általában a kerekebb arcformához szögletesebb, míg a hosszúkás archoz kerek szemüveg keret illik jobban. Viszont az online szemüveg vásárlás hátránya, hogy nem tudod felpróbálni előtte; de ne aggódj, mert mi 14 nap helyett 30 napos elállási, cseregaranciát biztosítunk számodra. Ez idő alatt bármikor indoklás nélkül vissza tudod küldeni, vagy kérhetsz cserét másik színre, típusra.

iCube® szemüvegeket egyedi, kemény csomagolásban küldjük, és melle különböző tartozékokat is kapsz, ilyen a kemény mágneszáras fémtok PU bőr bevonattal, puha tasak és törlőkendő, illetve a használati útmutató.

iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Fekete - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Bézs - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Kék - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Piros - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Rózsaszín - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Fekete - Fényre sötétedő lencsével - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®

iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg

Normál ár 13.990 Ft Eladási ár9.990 Ft
/
Színválaszték

Tulajdonságok

👓 Szemüvegkeret

 • Pehelykönnyű TR90 keret
 • Formatartó, erős, rugalmas
 • Antiallergén, fém alkatrészek nélkül

🧐 Szemüveglencse

 • CR-39 kékfény, UV szűrő lencse
 • Karcálló, tükröződésmentes, színtelen
 • Dioptria nélküli, torzítás mentes

  🧰 Tartozékok

  • Egyedi fiókos szemüveg doboz
  • Fém tok PU bőr bevonattal
  • Puha tasak
  • Mikroszálas törlőkendő

  📏 Méretek

  • Szemüveg súlya: 16 g
  • Szemüveg szemből: 140 x 43 mm
  • Szemüvegszár: 148 mm

  🛡 Garancia

  • 2 év teljes körű garancia
  • CE tanusítvány

  Termékleírás

  Nagyon szeretsz olvasni, de szereted a modern kor vívmányait is? Van mindenféle digitális kütyüd és használod is őket sűrűn?

  Miért is van kék fény szűrésre szükség?

  Vannak már ebook olvasók, amik nagyon hasznos funkciókkal rendelkeznek, így akkor sem rontják a szemed, ha este olvasol. De nem kell kompromisszumot kötnöd akkor sem, ha te kezdő digitális könyv olvasóként még nem ruháztál be ilyen elektronikus kütyüre, és ragaszkodsz a mobilodhoz. Viszont ha már a laptopra vagy tabletre töltöttél le könyveket, akkor hasznos eszköz lehet a monitor szemüveg, mert nem két percig fogod olvasni a PDF formátumú olvasmányokat, így elég sok kék fény éri majd a szemedet a kijelzőkből.

  Ha egy kék fény szűrővel és UV400 védelemmel ellátott szemüveget vásárolsz, mint például az iCube® Retron szemüveg, akkor azt nem csak olvasásra használhatod, hanem jó szolgálatot tesz majd a munkahelyeden is, ha számítógép vagy egyéb kijelző előtt dolgozol, vagy esetleg fénycsövek és led-izzók vesznek körbe.

  Az iCube® Retron szemüveg gamer szemüvegnek is kiváló, így ha a szabadidődben az olvasást némi számítógépes játékkal szakítod meg, akkor is viseld a szemüveget a kék fény védelem miatt.

  A Retron szemüveg egy stílusos monitor szemüveg, ami egyéni megjelenést ad neked és kiegészíti az öltözetedet. Könnyű és praktikus viselet, mert pillekönnyű kerete jól illeszkedik az orrodra és sehol nem tör, nem szorít.

  A lencse színtelen, tükröződésmentes, karcálló, kék fény szűrő rétege pedig megvédi a szemedet a kijelzőkből feléd áradó káros kék fénytől.

  Ajándékok

  Fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elégedett legyen, ezért a márkás szemüveg mellé ajándékokat is csomagolunk a logózott dobozba. Ha vásárolsz egy iCube® szemüveget, megkapod mellé a PU bőrrel bevont kemény fémből készült szemüvegtokot, egy nagyon puha tasakot, amibe biztonságba tudhatod a szemüveget, amikor nem használod és egy mikroszálas törlőkendőt is, mellyel mindig pormentesen tarthatod a kék fény szűrős szemüvegedet.

  Válaszd ki a neked tetsző színben a Retron monitor szemüveget, ami illik a stílusodhoz és a kollégáid is elismerően fognak bólogatni, ha meglátnak.

  A szemed nem lesz fáradt a nap végére, mert nem fogja a sok kék fény károsítani, nem fog kiszáradni sem. Ha nem figyelsz kellően, a végén még este is a szemeden felejted ezt a rendkívül könnyű és pihentető látást biztosító szemüveget. Azért lefekvéskor vedd le!