iCube® Brand

Stílusos, kényelmes megjelenés!

iCube - Fashion is Life®

Az iCube® márka, mint szlogenünk is jelzi, a divat és stílus jegyében 2019 őszén fogalmazódott meg bennünk.
Célunk az volt, hogy olyan termékeket gyártsunk, amelyek megfelelnek a saját és vevőink magas minőségi követelményeinek.

Így született meg az első termékünk, ami nem más mint a kékfény szűrő monitor szemüveg.

Magyarországon egy éves tervezést követően 2020 őszén, megjelent a szemünknek prémium védelmet biztosító iCube® monitor szemüveg, elsőként a divat és a stílus jegyében; minden arcformához igazodva, több dizájnban, számtalan színválasztékban, hogy mindenki megtalálja a stílusának megfelelő pehelykönnyű, kényelmes szemüveget.

Monitor szemüvegek

A szemüvegek elsődleges célja a gyengén, vagy gyengébben látók életminőségének javítása. Ezek dioptriás szemüveglencsével rendelkeznek.
Majd ezt követte a napszemüveg megjelenése, amelyek a látásjavítás helyett az erős nap fény elleni védelemre hivatottak.
Az idő múlásával a napszemüvegek számtalan hasznos tulajdonságuk mellett már divatos kiegészítőként is funkcionálnak.

A mobiltelefonok, televíziók, számítógépek megjelenésével megnövekedett a szemünkre, ezáltal egészségünkre ható kék fény aránya.
Számtalan kutatás bizonyítja, hogy a túlzott kék fény, rossz hatással van szervezetünkre, felborítja a bioritmusunkat.

Megoldásként gyártók kifejlesztették, hogy a dioptriás szemüveglencsét egy speciális kék fény szűrő réteggel látják el.
Ez viszont csak egy szűkebb rétegnek nyújt megoldást, ezért ezt orvosolva jelentek meg az első dioptria nélküli számítógépes szemüvegek.
A monitor szemüvegeknek egyetlen célja a kék fény szűrése azoknak, akiknek nem szükséges dioptriás szemüveget viselniük.

Hazánkban egy-két optika kivételével nem fordítottak erre a szegmensre nagy energiát, így megjelent néhány kizárólag monitor vagy gamer szemüveget forgalmazó kereskedő.

Ezzel teljes a választék, szemüveg a szemüvegeseknek, napszemüveg a divatguruknak, és monitor szemüveg azoknak, akik szeretnék megóvni éleslátásuk.

iCube® szemüveg

Mi az iCube-nál úgy gondoltuk, hogy hazánkban elsőként ötvözzük a monitor szemüveg pozitív tulajdonságait, a stílusos napszemüvegeket jellemző divat kiegészítő funkcionalitással, ami teljesen összhangba van a 3 fő jelzőnkkel.

Védelem. Minőség. Stílus.
Ezen szempontok alapján terveztük, gyártottuk szemüvegeink, nem utólag aggattuk rá a stílusos jelzőt, a már meglévő átlagos szemüvegekre.

A tervezésnél minden apró szempontot figyelembe vettünk, mert tudjuk, hogy aki eddig nem viselt szemüveget, annak nagyon nehéz megszoknia.
Számtalan optikussal egyeztettünk, és informálódtunk mielőtt megkerestünk gyártó cégeket, hogy teljes magabiztossággal tudjuk vázolni igényeink. Végül 6 hónapos tervezés, egyeztetés, tesztelést követően megszületett a tökéletes szemüveg keret, szemüveg lencse és tartozék trió, amely teljes mértékében megfelel az európai unió által támasztott minőségi követelményeknek, rendelkezik CE tanúsítvánnyal.

iCube® monitor szemüveg tulajdonságai

A nem szemüvegesek igényeit figyelembe véve pehelykönnyűre terveztük, típustól függően mindössze 15-18 gramm a súlya.
Ezáltal nem hagy nyomot az orron, és nap végén sincs kellemetlen nyomasztó érzés a használatától, szinte észrevehetetlen viselés közben.

Hogy ezt elérjük nagyon fontos szerepet kapott az anyaghasználat.

Az iCube® dioptria nélküli szemüveg lencsék nem hagyományos polikarbonát műanyagból, hanem több rétegből álló speciális kék fény szűrővel és UV sugárzás elleni védelemmel rendelkező CR-39 anyagból készülnek, amely könnyű, karcálló és víztiszta.

Szemüveg keret TR90 műanyagból készül, amely ugyancsak pehelykönnyű, strapabíró, rugalmas de mégis formatartó.
Különlegessége, hogy egyedülálló módon a szemüveget és a szemüvegszárat összekapcsoló fém alkatrészt, (ami a legnagyobb igénybevételnek van kitéve, hiszem naponta többször ki-be csukjuk) a szemüveggel azonos TR90 műanyaggal helyettesítettük, a szemüveg anyagából formáztuk. Ezzel tovább csökkentve a súlyát, de ettől fontosabb, hogy 0-ra redukáltuk a rozsdásodás, csavarlazulás miatti meghibásodás veszélyét.

Az innovációknak és anyag használatnak köszönhetően, egyedülállóként 2 év teljeskörű garanciát tudunk biztosítani.

A csomagolás és a tartozékok gyártásánál sem kötöttünk kompromisszumot, csak a legjobb minőséget tudjuk elfogadni.

Csomagolásként kemény fiókos kartont használunk, ami már az első kézbevételkor érezteti a prémium anyaghasználatot.
Tartozékként, hogy tovább fokozzuk a biztonságot, adunk egy kemény mágneszáras, puha PU bőrrel bevont tokot, amely tapintásra nagyon kellemes érzetet biztosít.
További tartozékok a puha selymes tasak és törlőkendő, hogy a szemüveglencse ápolása is tökéletes legyen.

Innováció

Itt nem állunk meg, újítóként folytatjuk a munkát! Bár mára úgy tűnik elcsépelt jelző lett a stílus ebben a szegmensben, mi továbbra is először tervezünk, aztán jellemezzük termékeink.
Ennek a szemléletnek megfelelően, fél évvel indulásunkat követően újabb innovációval érkeztünk.
Ismét Magyarországon elsőként bemutatott fényre sötétedő lencsével ellátott monitor szemüveggel, amely nappali, utcai használat közben is megfelelő védelmet biztosít szemünknek.
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Fekete - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Bézs - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Kék - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Piros - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Rózsaszín - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Fekete - Fényre sötétedő lencsével - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®

iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg

Normál ár 13.990 Ft Eladási ár9.990 Ft
/
Színválaszték

Tulajdonságok

👓 Szemüvegkeret

 • Pehelykönnyű TR90 keret
 • Formatartó, erős, rugalmas
 • Antiallergén, fém alkatrészek nélkül

🧐 Szemüveglencse

 • CR-39 kékfény, UV szűrő lencse
 • Karcálló, tükröződésmentes, színtelen
 • Dioptria nélküli, torzítás mentes

  🧰 Tartozékok

  • Egyedi fiókos szemüveg doboz
  • Fém tok PU bőr bevonattal
  • Puha tasak
  • Mikroszálas törlőkendő

  📏 Méretek

  • Szemüveg súlya: 16 g
  • Szemüveg szemből: 140 x 43 mm
  • Szemüvegszár: 148 mm

  🛡 Garancia

  • 2 év teljes körű garancia
  • CE tanusítvány

  Termékleírás

  Nagyon szeretsz olvasni, de szereted a modern kor vívmányait is? Van mindenféle digitális kütyüd és használod is őket sűrűn?

  Miért is van kék fény szűrésre szükség?

  Vannak már ebook olvasók, amik nagyon hasznos funkciókkal rendelkeznek, így akkor sem rontják a szemed, ha este olvasol. De nem kell kompromisszumot kötnöd akkor sem, ha te kezdő digitális könyv olvasóként még nem ruháztál be ilyen elektronikus kütyüre, és ragaszkodsz a mobilodhoz. Viszont ha már a laptopra vagy tabletre töltöttél le könyveket, akkor hasznos eszköz lehet a monitor szemüveg, mert nem két percig fogod olvasni a PDF formátumú olvasmányokat, így elég sok kék fény éri majd a szemedet a kijelzőkből.

  Ha egy kék fény szűrővel és UV400 védelemmel ellátott szemüveget vásárolsz, mint például az iCube® Retron szemüveg, akkor azt nem csak olvasásra használhatod, hanem jó szolgálatot tesz majd a munkahelyeden is, ha számítógép vagy egyéb kijelző előtt dolgozol, vagy esetleg fénycsövek és led-izzók vesznek körbe.

  Az iCube® Retron szemüveg gamer szemüvegnek is kiváló, így ha a szabadidődben az olvasást némi számítógépes játékkal szakítod meg, akkor is viseld a szemüveget a kék fény védelem miatt.

  A Retron szemüveg egy stílusos monitor szemüveg, ami egyéni megjelenést ad neked és kiegészíti az öltözetedet. Könnyű és praktikus viselet, mert pillekönnyű kerete jól illeszkedik az orrodra és sehol nem tör, nem szorít.

  A lencse színtelen, tükröződésmentes, karcálló, kék fény szűrő rétege pedig megvédi a szemedet a kijelzőkből feléd áradó káros kék fénytől.

  Ajándékok

  Fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elégedett legyen, ezért a márkás szemüveg mellé ajándékokat is csomagolunk a logózott dobozba. Ha vásárolsz egy iCube® szemüveget, megkapod mellé a PU bőrrel bevont kemény fémből készült szemüvegtokot, egy nagyon puha tasakot, amibe biztonságba tudhatod a szemüveget, amikor nem használod és egy mikroszálas törlőkendőt is, mellyel mindig pormentesen tarthatod a kék fény szűrős szemüvegedet.

  Válaszd ki a neked tetsző színben a Retron monitor szemüveget, ami illik a stílusodhoz és a kollégáid is elismerően fognak bólogatni, ha meglátnak.

  A szemed nem lesz fáradt a nap végére, mert nem fogja a sok kék fény károsítani, nem fog kiszáradni sem. Ha nem figyelsz kellően, a végén még este is a szemeden felejted ezt a rendkívül könnyű és pihentető látást biztosító szemüveget. Azért lefekvéskor vedd le!