iCube® Retron

Melyik szín a kedvenced? A fekete? Biztos nem csak fekete ruhákat hordasz, de ha arra esküszöl, hogy a kiegészítők nagy része fekete legyen, hogy univerzálisan fel tudd mindenhez venni, akkor neked való ez a matt fekete Retron monitor szemüveg. Nem hivalkodó fényes a felülete, nem elcsépelt egyszerű fekete, hanem matt fekete színű szemüvegkeret öleli közre a kék fény szűrő bevonatos és UV400 védelemmel is felvértezett okos lencséket. Maga a diszkrét elegancia. Nem gondolod?

A szemed színét kiemeli, legyen az bármilyen színű is, nem fogja róla elvonni a figyelmet, hanem épp ellenkezőleg, az kerül a központba. Az intelligens kinézetet biztosító matt fekete Retron gamer szemüveg nem egy unalmas kiegészítő, hanem egy nagyon fontos védelmet, azaz kék fény védelmet biztosító alapeszköz a mindennapi élet során. Ha nem akarsz idő előtt a látásromlás útjára lépni, kezdd el óvni a szemedet már most! Hidd el, nem tudod elég korán elkezdeni!

Ez a szemüveg megadja a kellő rock and roll érzést is, ha a helyzet azt hozza. Lehet, hogy ez a tuti választás a számodra?

Gratulálunk a döntésedhez, ha a kék fény védelem mellett döntesz, és azon gondolkozol, hogy beruházol egy kék fény szűrős monitor szemüveg vásárlásába, hogy tehermentesítsd a szemedet. Ne tépelődj tovább, válaszd az iCube® Retron fekete-bézs modelljét! Nem fogod megbánni, ezt garantáljuk.

A szigorú feketét a szolid bézs lágyítja és máris egy kellemes monitor illetve gamer szemüveg áll a rendelkezésedre, ami az UV400 védelem szigorú szabványának is megfelel. A keret külső fele fekete színű, ez adja meg a szemüvegkeret vonalát, de a lágy bézs teszi igazán különlegessé, egyedivé és barátságossá.

A fekete-bézs iCube® Retron keret nem terheli meg az orrnyergedet és mivel nem kis papucsok tartják ott, hanem a keret egybe van öntve, sokkal kényelmesebb viseletet biztosít akár egész napra. A fekete-bézs keret kék fény szűrő réteggel bevont lencsét fog közre, ami kiszűri a szemedet érő káros fényt.
A komoly fekete és a lágy bézs karöltve egy harmonikus kiegyensúlyozottságot eredményez. Ha ez az, ami passzol a személyiségedhez, miért is habozol? Kattints és rendelj most!

Az iCube® szemüvegek mindegyik változata rendelkezik UV400 védelemmel is a kék fény szűrő mellett, így bátran válogathatsz közülük. Ha nem tudod, melyiket válaszd, egyszerűen menj a színre, hiszen minden iCube® Retron monitor szemüveg ugyanazt tudja. Mindegyiknél a kék fény szűrő réteg az alapja a kék fény védelemnek.

A fekete-kék kombinációja egy izgalmas szemüvegkeretet eredményez. A külső fekete mögött felcsillan a hideg kék szín, és így együtt egy határozott és magabiztos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Azt szeretnéd, ha minden körülmények között komolyan vennének? Akkor ez legyen a választásod! Egy fekete-kék iCube® Retron monitor szemüveg. Ezzel nem csak a mindennapjaidat könnyíted meg, és a számítógépes munka közben is pihentető üzemmódban tudhatod a szemedet, hanem a határozott fellépésedet is megerősíti a kék fény szűrővel, UV400 védelemmel ellátott fekete-kék Retron szemüveg.

A fekete-kék iCube® Retron monitor vagy gamer szemüveg hosszú időn keresztül a társad lesz a kék fény védelemben, mert időtálló, minőségi alapanyagokból készült.

A fekete-piros keretű iCube® Retron monitor szemüveg lesz a kedvenced, ha nem akarsz rögtön a figyelem középpontjába kerülni, de szereted, ha azért a kellő helyzetben felfigyelnek rád. A fekete mögött feltörő vérpezsdítő piros pont ezt a hatást éri el.

Mindenképpen szükséged van már egy monitor vagy gamer szemüvegre? Ráébredtél, mennyire káros a kék fény hatása, ami egész nap jelen van körülötted? Nem hagyhatod, hogy már fiatalon elkezdődjön a szemed romlása! Viszont azt sem akarod, hogy egy jelentéktelen pápaszemesnek tűnj? Ettől ne félj! Az iCube® Retron kék fény szűrős szemüvegek trendi, elegáns, különleges hatást adnak öltözetednek. Egyenesen felteszik rá a koronát. A fekete-piros kéz a kézben biztosítják számodra a karakteres stílust.

Az UV400 védelem még egy plusz indok, hogy ezt a szemüveget válaszd, hiszen hordhatod az utcán is. Ott is mindig a kezed ügyében van valamelyik digitális eszköz, aminek a képernyője sugározza feléd rendíthetetlenül a kék fényt, ezért nagyon fontos hogy védekezz ellene, például a fekete-piros iCube® Retron kék fény védelmet biztosító szemüveggel.

A fekete-pink iCube® Retron monitor vagy gamer szemüveg elegendő kék fény védelmet biztosít a megterhelő időszakokban és csak egyszer kell megvásárolnod, hogy hosszú időn keresztül biztosítsa a védő hatást, hiszen egy jó minőségű, strapabíró, ám mégis divatos és márkás szemüvegről beszélünk.

Hordhatod verőfényes napsütésben is, ha nem találod a napszemüvegedet, mert a szigorú szabványnak is megfelel UV400 védelemmel turbósított szemüveglencséje. Na meg persze a szabadban is szükség van a kék fény védelemre, akár borús időben is, mert már nemcsak a tűző nap ontja rád kék fény nyalábjait, hanem nagy mennyiségben kapod ezt a digitális kütyük kijelzőiből is.

De a fekete-pink iCube® Retron monitor szemüveg a kék fény szűrő lencséivel ezt a gondot is leveszi a válladról, illetve a szemedről. Fekete-pink, fiatalos és üde kombinációja pedig igazán különlegessé teszi megjelenésedet mindig és mindenhol.

Gamer szemüvegként is fontos lehet a szemüveg stílusa, hiszen mindig jól akarsz kinézni. Nem igaz? A szórakozás közben és a barátok társaságában sincs ez másképpen.

Melyik szín a kedvenced? A fekete? Biztos nem csak fekete ruhákat hordasz, de ha arra esküszöl, hogy a kiegészítők nagy része fekete legyen, hogy univerzálisan fel tudd mindenhez venni, akkor neked való ez a matt fekete Retron monitor szemüveg. Nem hivalkodó fényes a felülete, nem elcsépelt egyszerű fekete, hanem matt fekete színű szemüvegkeret öleli közre a kék fény szűrő bevonatos és UV400 védelemmel is felvértezett okos lencséket. Maga a diszkrét elegancia. Nem gondolod?

Habár nekünk nem kell menekülnünk, a nap káros sugarai bennünket is próbára tesznek! Jóllehet, mi nem tudjuk megváltoztatni a színünket, a forró nyári napokon nekünk is rejtőzködnünk kell: szemünket és bőrünket pajzs mögé kell bújtatnunk a láthatatlan UV fény elől. A hóvakság ellen napszemüvegre van szükség, a leégés ellen naptejjel védekezünk, de mi a helyzet a szemünkre ettől sokkal nagyobb óraszámban csapást mérő kék és UV fénnyel? Óvd meg te is a szemed, mielőtt késő lenne!

Az iCube Retron egy szögletes, de lekerekített formájú szemüveg, ami igazából unisex, így férfiaknak és nőknek is jól áll! Habár a szögletes szemüveg inkább a kerek arcformákhoz illik, a márka több típust is kínál az érdeklődőknek. A gamer szemüvegként gyakran aposztrofált védőszemüvegek tartós, pehelykönnyű műanyagból, dioptria nélküli lencsékkel készülnek. A lencsék karcállóak, nem torzítanak és kék fény szűrő bevonattal, valamint UV400 sugárzás elleni védelemmel vannak ellátva.

A kék fény a fény spektrumának szemmel látható tartományába esik, ám az UV már átlépi ezt a határt és a mi szemünknek láthatatlan. Az UV fény az emberi szem számára káros sugárzásként van nyilvántartva, ezért védekezünk ellene. A fény spektrumán 400 nanométerig közvetlenül mellette elhelyezkedő kék fény eredetileg nem szemkárosító hatású, ám a digitalizációval létrejött mobileszközök mindennapos használata változást hozott ebben a kérdésben. A képernyőket nap mint nap böngésszük meredten, pislogás nélkül, ami sokunknál okozott már többek között szemszárazságot.

A kék fény védelemre megoldást jelentő iCube® Retron monitor szemüvegek közül a fényre sötétedő modellek még egy további problémát is orvosolnak! Sok olyan napszemüveg van, aminek sötét lencséje akadályozza a látást vezetés közben. Ezt a bakit oldotta meg az iCube® fényre sötétedő, UV400 védelemmel ellátott védőszemüvegeivel. A Retron típusú modellek a márka legszögletesebb darabjai, amelyek elsősorban a kerekebb arcformához illenek. A fényre sötétedő darabok mellett kaphatóak sima iCube® Retron kék fény szűrő szemüvegek is! A lencse átlátszó, ami fényre sötétedik, a keret pedig a Retron esetében is választható, mint a márka többi típusánál.

Védelem, minőség és stílus! Ez a iCube® Retron fényre sötétedő védőszemüveg! Szerezz be minél hamarabb te is egy monitor szemüveget és rejtőzködj te is kaméleonok módjára! Monitor szemüvegeink hosszútávon megóvják szemed a kék fény káros hatásaitól, többek között a szemszárazságtól és az alvászavaroktól!

iCube® Winet

Az iCube® Winet matt fekete kerettel egy olyan kék fény védelemmel felszerelt monitor szemüveg, ami minden ember számára, aki képernyő előtt dolgozik, alap felszerelés kellene, hogy legyen. A látásunk megóvása egyre inkább előtérbe kerül, ezért minden segítséget be kell vetni ennek érdekében.

A matt fekete keret a mindennapokra tökéletes. Nem gagyi a színe sem, a minősége meg főleg nem. Az iCube® monitor illetve gamer szemüveg egy neves márka képviselője. Éppen ezért a gyártó figyelt arra is, hogy ne csak az egészségvédelem legyen a fejlesztés kizárólagos célja, hanem a használhatóság, a kényelem, és a modern megjelenés is. A matt fekete pont ezt a modernséget adja hozzá a szemüveg kinézetéhez. Ha ezt választod, nem „csak úgy” felteszel egy szemüveget, hanem miközben véded a szemed a külső káros behatásoktól, egyben egy karakteres kiegészítőt is hozzáadtál az öltözetedhez. iCube® Winet szemüveg a kék fény szűrő mellett ráadásul UV400 védelemmel is a te egészségedet szolgálja, kint a szabadban, bent a lakásban vagy a munkahelyeden.

A kék fény védelemre ma már szinte mindenkinek szüksége van. Te is ezért nézegeted a monitor szemüveget. De nem mindegy, hogy ez az egészséget megőrző kiegészítő mennyire passzol a ruhatáradhoz, a munkahelyi pozíciódhoz és persze az egyéniségedhez. Olyan monitor vagy gamer szemüveget kell választanod, ami mindezekhez igazodik, sőt kiegészíti azt.

A hangsúlyos fekete megadja a karaktert, a szolid bézs pedig kellően puhítja a hatást, így ez az iCube® Winet monitor szemüveg neked való, ha jól bírod a kötöttségeket, a kötelező üzleti viselet alól sem bújsz ki, de szereted a magad módján értelmezni a dolgokat, és a szabályokat nem téveszted össze a rugalmatlansággal.

A kék fény szűrő réteggel bevont lencse megóv a káros kék fény hatásaitól, az UV400 védelem, ami szintén az iCube® Winet monitor szemüveg jellemzője, betartja az EU szabványt, de nem egy régi kinézetű gyógyszemüveg. A fekete-bézs színű keret kombinációja megteremti a harmóniát a megjelenésében, és egy modern formával teszi azt a jelenkorhoz illő védő szemüveggé.

A kék sokaknak a távolság, a hideg józanság színe. De a kéknek különböző árnyalatai más-más hatást gyakorolnak ránk. Te melyik kéket szereted? A világoskéket, a sötétkéket, a türkizkéket, az égszínkéket vagy a királykéket?

Az iCube® Winet fekete-kék kerete a királykékhez áll a legközelebb. A te stílusod, ha szereted tartani a távolságot és csak azokat engeded magadhoz, akikben megbízol, akiket szeretsz. Válaszd ezt a modellt, ha kék a szemed, mert tökéletesen ki fogja emelni ez a keret. Nem erőszakosan, nem feltűnően, csak a megfelelő diszkrécióval oda tereli majd az emberek tekintetét, hiszen a keret kívül fekete, a kék csak belül jelenik meg, áttörve a fekete egyhangúságát.

Ez a monitor szemüveg sokáig a segítő társad lesz a kék fény védelemben, mert kék fény szűrővel, UV400 védelemmel, tükröződésmentes és karcálló lencsével csak arra fókuszál, hogy védje a szemed egész nap, ha arra van szükség. Munka után gamer szemüvegként is folytatja ezt a tevékenységét. Ne habozz tovább, válaszd ezt a márkát és ezt a típust!

Fekete és piros. Tökéletes párosítás még egy szemüvegkeret esetében is. Miért legyen egyhangú egy monitor szemüveg, vagy a gamer szemüveged? A hasznosság nem szabad, hogy a kinézet rovására menjen.

Ha nem szereted a nagyon egyszerű dolgokat, és mindenbe beleviszel egy kis játékosságot, akkor a fekete-piros szemüvegkeretű Winet modellt válaszd! Legyél sikkes, csábító, de nem közönséges. A kívül fekete, belül piros színű keret pont egy ilyen hatást ér el. Természetesen nem csak ez a cél, ez csak az eszköz. Eszköz a kitűnő látásod megtartására, a szemed pihentetésére, melyet a tükröződésmentes, UV400 védelemmel és kék fény szűrő réteggel bevont szemüveglencsék biztosítanak számodra. A kék fény védelem szükségessége nem ok az egyéniséged feladására. Az iCube® márka tervezői is ebben a szellemben fejlesztették és gyártották le ezt a fekete-piros Winet szemüveget is. Hát vedd hasznát, ha erre tervezték, és add önmagad szemüvegesként is. Használd a hozzá járó szemüveg tokot is, hogy minél hosszabb legyen az élettartama.

Milyen a személyiséged? Határozott, mégis barátságos? Az öltözeted a laza elegancia és a vidám színek keveréke? Akkor hozzád ez a fekete-pink színösszeállítású monitor szemüveg passzol.

A pink derű, bohóság, és csupa vidámság, már szinte gyermeki, de a feketével kombinálva azonban mégis felnőttes. Egy pozitív gondolkodó tökéletes szemüvege. Beindítja a kreatív jobb agyféltekét, előbbre viszi a gondolkodást és az álmokat a cél felé.

Az egész életünket meghatározzák már a modern digitális eszközök, de legfőképpen az okos telefonok. Ezek kijelzői pedig kék fényt bocsátanak ki. A legfrissebb kutatások arra figyelmeztetnek, hogy a kék fény már káros mennyiségben éri a szemünket. Ezért napközben is viselj kék fényt szűrő monitor szemüveget, még akkor is, ha nem számítógép előtt ülsz, hanem „csak” a telefonodon böngészel, vagy játszol. Az iCube® Winet szemüveg ráadásul még UV400 védelemmel a szabadban plusz védelmet is ad a szemednek. Ha a számítógépes játékok kedvelője vagy, akkor pedig este gamer szemüvegként üzemelhet ez a márkás iCube® Winet szemüveg, ami hatásos kék fény védelemmel rendelkezik.

Jelenleg még nem sikerült találni másik olyan színt, amelyik minden egyes alkalomra viselhető. Amelyik jól mutat nem csak egy estélyen, egy színházban, a mindennapos munkavégzés mellett, hanem akkor is felvehetjük, hogyha esetleg sajnos egy temetésen kell megjelenni. A fekete szín jelenleg tehát az egyetlen univerzális, mindenhová felvehető, szinte minden ruhadarabhoz viselhető szín. Az iCube® Winet stílust pedig azoknak ajánljuk, akiknek különösen fontos az, hogy a szemüveg elég nagy legyen és tökéletesen kilássanak benne minden irányba.

Kedves hangulatvilágot, mégis szolid eleganciát és kifinomult megjelenést képvisel ez a stílus, amelyet bátran viselhet bárki, aki nem fél kihangsúlyozni a benne rejlő intelligenciát.

Az igazi bölcs baglyoknak, íróknak, olvasóknak, irodistáknak szinte kötelező lehet, de természetesen bárki választhatja, hiszen bárkinek jól állhat.

Az iCube® Winet kisebb fejformákhoz és nagyobb fejformákhoz is kiválóan illik, hiszen annyira kis egyszerű és tökéletes, hogy igazából nem lehet vele melléfogni.

Azok esetében, akik a számítógép előtt töltik idejük nagy részét, számítógép előtt végzik a munkájukat, akár 8-10 órát is ülnek egyhelyben a monitor előtt, nagyon fontos az, hogy külön figyelmet fordítsanak a szemeik védelmére.

Tudjuk, mennyire fontos a kék fény elleni védekezés.

Hogyha szemüvegesek vagyunk, felajánlják azt, hogy kék fény védelmet építenek be a szemüvegbe.

Azoknak a szerencséseknek azonban, akiknek még nem kell a mindennapjaikhoz dioptriás szemüveget hordaniuk, tökéletes megoldás az iCube Winet szemüveg.

Az iCube® szemüveg dioptria nélküli, rendkívül könnyen kezelhető, kis súlyú szemüveg, tökéletes kék fény szűrő.

Az iCube® Winet szemüveget tehát mindenképpen érdemes használni a monitor előtt.

Azonban előfordulhat az is, hogy annyira megszereted mindennapos társadat, hogy nagyon várod már azt, hogy a szabadba is kivihesd magaddal a négy fal között Gamer szemüvegként vagy monitor szemüvegként használt iCube-ot.

Jó hírünk van számodra, hiszen sokak nagy örömére elkészültek az iCube® fényre sötétedő szemüvegek és már meg is rendelheted őket néhány kattintással a webáruházunk jóvoltából!

Az iCube® Winet fényre sötétedő szemüvegek segítségével egy hagyományos szemüveg árának töredékéért, egyszerűen szerezhetsz magadnak olyan szemüveget, amelyik a szemed általános védelme mellett a kék fény védelmet és az UV400 védelmet is tudja.

Ezen felül pedig immár nemcsak odabent a négy fal között, a monitor előtt veheted fel a szemüveget, hanem az előnyeit a szabadban is kihasználhatod, akár vezetés vagy sportolás közben is élvezheted a fényre sötétedés nyújtotta kényelmet és biztonságot.

A fényre sötétedő iCube® Winet szemüvegeket kifejezetten ajánljuk azoknak, akik vezetéshez szeretnének szemet kímélő megoldást találni, hiszen sokszor probléma az, hogy a szemünkbe világít a nap vezetés közben, de ezért nem szeretnénk folyamatosan napszemüveget hordani.

Az iCube® fényre sötétedő szemüveg csak akkor fog besötétedni, hogyha valóban szükséged lesz rá. Egyébként pedig élvezheted a fényt, a tökéletes látási viszonyokat.

Hogyha tehát olyan szemüveget szeretnél, amelyik mindenhol jól mutathat, akkor a fekete színt ajánljuk. Hogyha pedig a szemüveget csak a mindennapokban vagy otthon viseled, akkor bátran választhatsz egy fiatalosabb, vidámabb színt az iCube® Winet szemüvegek világából.

Szerezd be te is még ma a vadonatúj iCube® Winet fényre sötétedő, kék fény szűrő szemüveget és élvezd az új perspektívát és a színesebb, ragyogó életet!

iCube® Sters

Elérkezett az idő, hogy a megelőzésre is odafigyelj. Nem szeretnéd idő előtt tönkretenni a szemedet, ezért monitor szemüveg vásárlására adod a fejed? A praktikum és az egyszerűség híve vagy? Szereted, ha nincs túlcsicsázva semmi, de az igénytelenséget sem szereted? Akkor a mi ajánlatunk számodra a matt fekete iCube® Sters minőségi monitor szemüveg.

A kerekített forma és a matt fekete szín igényes, mégis egyszerű és praktikus. Minden öltözetedhez felveheted, nem fogja rontani a látványt. Nem lesz feltűnő, de kommersz sem. A kék fény szűrő réteggel és UV400 védelemmel gyártott iCube® Sters szemüveg a kék fény védelem egyik legegyszerűbb eszköze. Sokáig a segítőd lesz, meglátod. Ezért még egy praktikus szemüveg tokot, puha tartót és törlő kendőt is kapsz hozzá ajándékba. A szemüveg védi a szemedet, te pedig véded a szemüveget a tok segítségével. Hosszú évekre barátok lesztek a kék fény védelem érdekében.

Láss tisztán, legyél egyszerűen elegáns! Vásárolj matt fekete iCube® Sters gamer szemüveget!

Egy monitor szemüveg és gamer szemüveg elvárt tulajdonságai közé tartozik a kék fény szűrő, a karcmentesség és a tükröződésmentesség. De csak ennyi? Nem, nem csak ennyi. Ugye szerinted sem? A cél természetesen a kék fény káros hatásainak kiszűrése, de nem elhanyagolható egy másik szempont sem. A monitor szemüvegnek a viselőjének egyéniségéhez, valamint az öltözködési szokásaihoz is passzolnia kell. A divathullámok minden téren befolyásolják az életünket, ha akarjuk, ha nem. Miért lenne ez másképpen egy szemüvegnél?

Ha nem egy egyszerű, sima fekete monitor szemüveget akarsz, hanem egy olyat, ami szolidan elegáns, egyedi hatású, akkor az iCube® Sters fekete-bézs modellje a neked való. A szín és a forma összhangja egy egyedi, harmonikus hatást kölcsönöz, ami által egy kellemes megjelenést biztosít. A halvány bézs szín mattabbá teszi az erős feketét, így a hagyományos fekete szemüveg helyett kapsz egy modern és divatos monitor szemüveget, ami természetesen kék fény védelemmel és UV400 védelemmel is biztosítja szemed épségét.

Természetszerető ember vagy? Sok időt töltesz a szabadban, a természetben? Imádod a kék eget bámulni? Amúgy is szereted a kék színt? A napsugarakból érkező kék fény jótékony hatását élvezed, de a kijelzőkből és a monitorokból érkezővel nem akarsz nagy barátságba keveredni? Akkor az utóbbiak ellen védekezz egy kiváló minőségű monitor szemüveggel, ami kék fény szűrő bevonattal akadályozza meg, hogy a retinádat könnyedén elérjék.

Az iCube® Sters monitor és gamer szemüvege még UV400 védelemmel is rásegít a kék fény kiszűrésére. Ha a szemüveget nem annyira szereted, de érzed, hogy szükség van egy hatásos monitor szemüvegre, akkor válaszd az iCube Sters fekete-kék példányát és hamarosan megváltozik a szemüvegekről alkotott képed.

A fekete az alapszín, de az élénk kék stílusosan közrefogja, megtörve az egyhangúságot és egyéniséget adva az egész szemüvegkeretnek, ezzel együtt neked is. Hiszen a kék elleni védekezés nem a szemüvegkeret kékjére vonatkozik. Ez a szemüveg a kék fény védelem eszköze, de egyben egy formájában és színében is divatos kiegészítő.

Kedvenc színed a piros, esetleg Ferrari rajongó vagy? A teljesen piros szemüveget azért mégis túlzásnak véled? Akkor itt a kompromisszumos megoldás. Válaszd a Sters fekete-piros kombinációját.

A külső fekete szín keretet ad az arcvonásaidnak, a belső oldalon pedig diszkréten feltűnik a kedvenc színed, a piros. Praktikum és imádat. Megfér egymás mellett egy stílusos és kitűnő márkában, az iCube® Sters fekete-piros monitor szemüvegben.

A számítógépes autósportban is remekelsz? Nem kevés időt fektettél már ebbe az eredménybe? Legyél még menőbb, viselj fekete-piros iCube Sters gamer szemüveget játék közben. Nem csak stílusos leszel, de a több órás játékidő alatt a szemed egészségét is megvéded a kék fény káros hatásaitól. A kék fény védelemmel és UV400 védelemmel is megtoldott monitor szemüveg lencséje úgy lett kifejlesztve, hogy órákon át védje és pihentesse a szemed, így a játék végén sem lesznek nagy karikák a szemeid alatt.

A fekete-piros párosítás az elegancia és a siker. Jellemző rád? Akkor cselekedj! Vedd és vidd ezt a kék fény szűrő szemüveget!

Az élet sokkal szebb színesben. Te is így gondolod? Imádod, ha körbevesznek a színek? Tudod, hogy a fék fény is ott van közöttük, csak manapság már jó nagy mennyiségben? A kék fény jókedvre derít, kihúz a depresszióból, de a túl nagy dózis károsíthatja a retinádat, ezért úgy védekezz ellene, hogy a jó hatása megmaradjon, de a káros ne jusson be a szervezetedbe.

A kék fény védelem nagyon fontos a látásod szempontjából, ezért ne vedd félvállról! A legjobb megoldás, ha kék fény szűrő bevonatos monitor szemüveggel oldod meg ezt a problémát.

A mindennapi digitális eszközeid használatakor, és a monitor előtt töltött időben viselj kék fény szűrővel ellátott monitor szemüveget, illetve gamer szemüveget. De legyél stílusos! Ne engedj a színekből! A fekete-pink Sters modell ebben kiváló társad lesz. A pink élénksége képviseli a vidám énedet, a szemüvegkeret külső fekete színe pedig a hivatalos „dolgozós” énedet. Jó párosítás. Nem igaz? Vidám, élettel teli, mégsem hivalkodó. Ráadásul a kék fény szűrő rétegű lencse UV400 védelemmel is rendelkezik. A szabadban is nyugodtan hordhatod, ha nem akarsz napszemüveget feltenni.

Az iCube® Sters stílust azoknak ajánljuk, akik egy univerzális, mindenhová felvehető szemüveget keresnek. Az iCube® Sters stílus tökéletesen illik hétköznapi és alkalmi viselethez, szolid eleganciát képvisel.Nem túl nagy szemüveg, ezért nem tűnsz benne bohémnek, viszont elég nagy ahhoz, hogy tökéletesen védje a szemedet és minden irányból tökéletesen kiláss. A Sters stílust bátran ajánljuk kerekebb arcformával, illetve hosszúkás arcformával rendelkező kedves ügyfeleinknek is. Akár teltebb formák esetén és teltebb, teltkarcsú alkat esetén is szuperül mutathat ez a csodálatos kivitelezés.

Hogyha a szolid elegancia híve vagy és elegánsan kell öltözni a munkahelyen, akkor tökéletes választás a fekete színű kerettel rendelkező iCube® szemüveg. A fekete színű férfi és női szemüvegkeret előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen öltözködési stílushoz illik.

Az iCube® Sters szemüveg minden esetben tökéletesen fog passzolni az alkalomhoz illő ruházathoz és egyik esetben sem kell a megjelenésed miatt kellemetlenül érezned magad.

Állítólag olyan egyszerű a monitor előtt ülők élete, hogy semmi mást nem csinálnak, csak egész nap számítógépeznek. Persze, te is tudod, hogy ez a sztereotípia messze nem igaz! Hiszen mi ugyanúgy megerőltetjük a testünket és károsítjuk az egészségünket a mindennapos stresszes munkavégzéssel!

Nemcsak a derekadra és a hátadra, hanem a szemedre is óriási terhelés hárul, ezért nagyon fontos, hogy óvd a szemeid egészségét.
Jó helyen jársz, hiszen az iCube® szemüvegek megoldják ezt a problémát.

Kék fény szűrő monitor szemüvegeink azok szemét is védik a káros hatásoktól, akiknek szerencsés módon jelenleg még nincsen szükségük dioptriás szemüvegre, nem kell rendszeresen szemészetre járniuk ellenőrzésre.

Ha pedig szeretnél időnként kimenni a napra, akkor a fényre sötétedő iCube® szemüvegeket ajánljuk, hiszen ezeket akár szabadtéren vagy vezetés közben is használhatod.

A csodálatos és fantasztikus iCube® szemüvegeket, amelyeket eddig monitor szemüvegként ismerhetett és szerethetett meg a nagyközönség, már fényre sötétedő verzióban is elérheted, beszerezheted és megrendelheted mindössze néhány kattintással a webáruházunkból!

Az UV400 védelmet is magában foglaló, elbűvölő eleganciát és tökéletes stílust képviselő különleges szemüvegeink jóvoltából egy hagyományos szemüveg árának töredékéért, szemvizsgálat és kellemetlen időpont egyeztetések, kötelezően előírt orvosi kontroll nélkül, otthonodból megrendelve, házhozszállítással juthatsz egy tökéletes minőségű, minden igényt kielégítő, könnyen kezelhető, praktikus és hasznos szemüveghez.

A fényre sötétedő, UV400 védelemmel és kék fény védelemmel is rendelkező Gamer és monitor szemüveg, amelyet immár szabadtéren is használhatsz a sötétedő üvegének hála, többféle stílusban és színvilágban érhető el, így kiválaszthatod a hangulatvilágodnak, öltözködési szokásaidnak, arcod méretének, szemed és hajad színének megfelelőt, hogy tökéletesen kifejezhesd magad.

Élvezd tehát a szabadban is számos előnyét a monitor szemüvegként és Gamer szemüvegként már jól ismert, kék fény védelmet is tartalmazó iCube® Sters szemüvegnek!

iCube® Fride

Ha úgy érzed, hogy estére már nagyon kifárad a szemed, csak dörzsölgeted, de attól sem lesz jobb, akkor bizonyosan sokat dolgoztál számítógép előtt. Ha ezen nem tudsz változtatni, akkor itt az idő, hogy más módon pihentesd és védd a szemed. Például egy iCube® UV 400 védelemmel és kék fény szűrő réteggel ellátott monitor illetve gamer szemüveggel, ami meg fogja óvni a szemedet a nagy mennyiségű kék fénytől úgy, hogy még a megjelenésedet is egy szinttel emeli.

A fekete szín mást-mást jelképez a különböző kultúrákban, de az öltözködésben a visszafogott elegancia és intelligencia színe. A fekete keret miatt a kék fény védelemmel felruházott monitor szemüveg mindig passzolni fog az öltözetedhez, legyen az hétköznapi, sportos, üzleti vagy ünnepi viselet. Egyszerű, de nagyszerű vonalvezetése miatt, szépen illeszkedik az orrnyergedre, visszafogottan, mégsem hétköznapi módon ad keretet az arcvonásaidnak.

A fekete iCube® Fride szemüveggel a lehető legintelligensebb külső lesz a tiéd. Ne habozz, rendeld meg most!

Az iCube® kék fény védelemmel készült monitor vagy gamer szemüvegei változatos és divatos színekben kaphatóak. Viszont ha te nem vagy a harsány színek embere, de a fekete színtől is tartózkodsz, a Fride szemüvegei között is találhatsz magadnak való kék fény szűrős monitor szemüveget, ami nem feltűnő és mégis öltöztet. Válaszd a barna színű Fride modellt a barátságos és kedves stílusodhoz!

A meleg barna színű keret jól fog menni a hajad színéhez akkor is, ha barna vagy, ha szőke vagy, de a vöröseknek is kellő kisugárzása lesz ettől a nem mindennapi kiegészítőtől. A szemed színét is jól ki tudja emelni a barna szépen ívelt keret és a színtelen, tükröződésmentes lencse sem fogja torzítani a látványt. Ráadásul a WHO által előírt szabványt is betartva az UV400 védelemről is gondoskodik.

A pehelykönnyű barna színű Fride szemüveg egész nap a barátod lesz. Elkísér a lefekvésig, és másnap újra vele kezdheted a munkát. Nem fog zavarni, csak csendesen teszi a dolgát, de nem a háttérben, hanem a szemed előtt.

Az öltözetednél az i-re a pontot a kiegészítők teszik fel, és ha az ráadásul egy márkás monitor szemüveg, akkor nem csak divatos leszel, hanem egészséges is. A kék színű iCube® Fride monitor szemüveg jól mutat rajtad, ha öltözékeddel mindig követed a trendeket, hiszen a kék szín soha nem megy ki a divatból. A kék lehet hideg és meleg szín is, attól függ, milyen színnel kombinálod. Lehet feltűnő és egy másik színbe simuló.

A kék fény szűrős Fride szemüveggel az lehetsz, aki csak akarsz, akár egy kaméleon. A kék fény védelem és az UV400 védelem, a szemüvegkeret formája és a színe is mind a védelmedet és a kényelmedet szolgálja. Érezd jól magad benne!

Ha nagy játékos vagy, válaszd gamer szemüvegnek a kék színű iCube® Fride szemüveget és nem csak a játékod, de a kinézeted is stílusos lesz. Annyira kényelmes viselet, hogy pillanatok alatt megszokod, és észre sem veszed, hogy a szemeden van a szemüveg. Összhangban lesz az idő, a kényelem, a védelem, a forma, a szín, a stílus és a játék. Kell ennél nagyobb és jobb csapatjátékos?

Talán még a szünetben vagy a tömegközlekedési eszközökön sem pihentetted a szemed. Ott is a telefonod kijelzőjét bújod? Mikor fog így megnyugodni a szemed? Gondolj arra, hogy még nagyon sokáig szükséged lesz a látásodra!

Ennek érdekében válassz a menő iCube® monitor és gamer szemüvegeink közül! Például ezt a zöld színűt, ha már a pihenésnél és nyugalomnál tartunk. A zöld szín ugyebár ezeket képviseli. De nem lesz annyira nyugodt a külsőd, hogy unalmas legyen, mert ez egy divatos zöld.

A Fride zöld színű változata is kék fény védelemmel és UV400 védelemmel készült, hiszen a lencséje kék fény szűrő réteggel van bevonva. Ha bizonyos szögben tartod a fény felé, akkor látni fogsz némi kékes és lila fényhatást, de egyébként színtelen a lencséje. A keret viszont szép zöld. Gyönyörűen kiemeli a szemed színét, amitől a tekinteted igéző lesz. A keret pehelykönnyű és egyedien egyszerű formatervezésű. Egyszerű, de nagyszerű.

Válaszd a zöld iCube® Fride szemüveget a mindennapok izgalmaihoz és a csendesebb napokhoz egyaránt!

Kellemes viselet, trendi megjelenés a mindennapi kék fény védelemmel, a szemeid ragyogásáért és tisztán látásáért. Ez az, ami kell neked! Egy iCube® Fride monitor szemüveg lila kerettel.

Színes egyéniséged megjelenik az öltözködésedben is? Akkor a kiegészítőknek is passzolniuk kell hozzá. Nem igaz? Itt egy jó ajánlat. Vásárold meg a lila Fride monitor szemüveget, mely nem rikít, de nem is unalmas. UV400 védelemmel és kék fény szűrő bevonatával a szemed egészségének őre lesz egész nap, olyan formában, hogy közben trendinek érezheted magad. Nem kell szégyellned a szemüveget, és nem kell lemondanod a kék fény védelemről sem.

Legyél menő a lila gamer szemüveggel a baráti xBox partin is! A következőn már lehet, hogy mindenkinek ilyen lesz a szemén. De a tied volt az első! Te lehetsz a környezetedben a divatdiktátor! Persze csak akkor, ha máris megrendeled. Online a legkönnyebb. Néhány kattintás és hamarosan a tied lesz a menő lila iCube® Fride szemüveg. Indulhat a csata. Tiszta, éles látással a legapróbb részletekre koncentrálhatsz. Nem tudnak majd meglepni.

Az iCube® Fride monitor szemüveg piros kerettel nem csak öltöztet, de feltűnő jelenség leszel tőle. A piros színre te is mindig felfigyelsz. Ugye? A piros tilt, de egyben csábít is. A piros szenvedélyes és feltűnő. Ez illik a személyiségedhez? Akkor itt az alkalom, vedd meg gyorsan a piros Fride szemüveget kék fény védelemmel és nem azt fogják látni, hogy szemüveges vagy, hanem azt, hogy egy csábos pillantású, feltűnő és stílusos személy jön éppen szembe.

Imádod, ha megnéznek? Ha ezt a kecses formájú, piros keretű szemüveget viseled, biztosan meg is fognak fordulni utánad az emberek. A szín és a forma összhangja egy olyan összhatást ad, ami csinos, feltűnő, egyedi és felejthetetlen.

A piros iCube® Fride monitor- illetve gamer szemüveg azonban nem csak stílus, hanem egészségvédelem is egyben. A szemed egészségét úgy védi egész nap az okostelefon, laptop, PC és tablet által sugárzott kék fénytől, hogy te azt észre sem veszed. A kék fény szűrő bevonatot és az UV400 védelmet nem is látod, mert a lencse színtelen, de tudod, hogy ott van és véd.

Az iCube® Fride fekete - fényre sötétedő szemüveg a szemüvegek titkos ügynöke. Kerete elegáns fekete színű, de lencséje csak álca! A látszólag átlátszó szemüveg lencsék a napfényben elsötétülnek, így ez a monitor szemüveg szabadtéren, valamint vezetés közben is használható! A modern és stílusos kékfény szűrő szemüveg további különlegessége a négy típust magába foglaló tervezés, melyek között mindenki megtalálja a saját arcformájához valót, így nincs szükség méretválasztékra. Az iCube® szemüvegek egyike a Fride. A Fride egy kerekebb modell, általában hosszúkásabb archoz illik. Az iCube® Fride fekete szemüveg sima átlátszó és fényre sötétedő lencsével is megvásárolható, a szemüvegkeret pedig többféle színben is kapható!

Az iCube® Fride fényre sötétedő szemüveg feketében a legtrendibb gamer szemüveg - kék fény védelem kombó, amely éjjel-nappal védettséget jelent a lelked tükrének! Csapj le rá még ma, hogy titkos ügynökünk mielőbb fülöncsíphesse Mr. Kék Fényt és a retinád végre fellélegezhessen!

Szemünk védelmének szolgálatában álló titkos ügynökeink az UV400 védelemmel ellátott monitor szemüvegek, akik jól leplezik kék fény szűrő képességeiket. A szemüveg lencséje hol átlátszó, hol fény hatására elsötétedik és nem tükröződik. A kék fény mindig is kerülgette a rendőröket, de most túl messzire ment. Előre megfontolt szándékkal behatolt a szem retinákba és különböző helyszíneken illegális területfoglalással próbál hatalmat gyakorolni. Az iCube Fride fényre sötétedő szemüvegek csupán a parancsodra várnak és bármikor bevetésre készek!

iCube® Fride fényre sötétedő szemüvegek

Az iCube® fényre sötétedő szemüvegek nem sokban térnek el a napszemüvegtől, hiszen mindkettő pajzsot jelent a kék fénnyel szemben. A napszemüveg sötétített lencséje azonban megnehezíti a vezetést, ezért van szükség a fényre sötétedő védőszemüvegekre, amelyek UV400 sugárzás elleni védelemmel is el vannak látva. Az iCube® márka Fride típusú monitor szemüveg kerete és lencséje is meglepően könnyű műanyagból készül, ami fontos szempont a hosszú órákon át tartó munka során. Szintén kiemelendő, hogy ez az anyag karcálló és nem torzít, valamint sok kék fény szűrő szemüveggel ellentétben színtelen.

A iCube® Fride egy kerekebb formájú modell a márka típusai közül. A kerekebb formájú szemüvegkeretek általában a hosszúkás arcformához illenek, de egy percig se aggódj amiatt, hogy nem tudod felpróbálni, hiszen az iCube® monitor szemüveg minden arcformához igazodik, csak ki kell választanod a típust és a színt. 

Habár a Fride kék fény szűrő szemüveget, mint minden iCube védőszemüveget gyakran gamer szemüvegként is emlegetik, az egészséged egy cseppet sem játék, ahogy az önbizalmad sem! A monitor szemüveggel számos szemprobléma előzhető meg, a magabiztos külsőhöz pedig válassz egy színben hozzád illő keretet!

Hallod a szirénákat? Most végre rajtakaphatjuk a kék fényt! Akció indul! Fedezd fel az iCube® Fride fényre sötétedő szemüvegeket és vigyük véghez a küldetést!