iCube® Sters - Kékfény szűrő szemüveg egészségedért

Ha azt veszed észre, hogy folyton hunyorogva nézed a monitort, de még semmit nem tettél ennek elkerülésére, akkor itt az idő, hogy átgondold és utána nézz, mit lehet tenni. De sehova nem kell lapoznod, mert mi megvilágítjuk a tüneted lehetséges okait. Sőt megoldást is kínálunk rá, mert a szemed világára egy életen át szükség van. Amit kínálunk ráadásul nem csak a szemedet védi, hanem a trendi megjelenésedre is nagy hangsúlyt fektet. Jelmondatunk: „Fashion is life®”, mert a divat megkerülhetetlen.

Jöjjenek a beígért lehetséges okok:

Gyakran hunyorogsz, aminek lehet az oka, hogy viszonylag sötétben vagy, ezért nem látod rendesen az iratokat, amit kezelsz, de még a monitort sem. Valószínű azért kell gyakran erősebben koncentrálnod, mert a képernyő több órás bámulása kifárasztja a szemed. Vélhetően nem is pislogsz eleget, ezért a szemedet kevesebb könny éri, így teljesen kiszárad. Bevörösödik, fáj, szúr és ég a szemed. Ez is mind a kiszáradás jele. Nem is gondolnád, de a fejed is gyakran emiatt fájhat. Amit meg végképp nem gondoltál volna, olyan láthatatlan erő károsítja a szemed órákon át, amit csak bizonyos eszközök segítségével tudsz kiszűrni.

Érdekel a megoldás?

Ha nincs szervi szemproblémád, és a fenti lehetséges okok közül tapasztaltál már legalább egyet is, akkor az ajánlatunk megoldást jelenthet a számodra. Egy olyan szemüveget kínálunk, ami kék fény szűrő réteggel van bevonva, mégsem sötétíti el a lencsét, tehát nem napszemüvegről beszélünk. Egy iCube® szemüveg viselése nagyszerű megoldás a lakásban vagy munkahelyen a kék fény védelemre.

Nem csak a szabadban ér az UV sugárzás és a kék fény?

Hát sajnos nem csak ott. A sok elektronikai berendezés és a digitális kijelzők mind kék fényt bocsátanak ki. Nézz szét magad körül! A képernyőkön és a kijelzőkön kívül különböző apró fények is körbe vesznek, mint például a kapcsolók éjszakai fénye, a TV és a beltéri egység és a digitális óra készenléti gombjának fénye.

Mit tud az iCube® Sters szemüveg?

A monitor szemüveg kiszűri a kijelzőkből áradó kék fényt, a speciálisan erre a célra kifejlesztett lencse segítségével, ami hosszú távon a segítségedre lesz a kék fény védelemben. Strapabíró, mert nem esik kár benne néhány apró balesettől. A lencse nem karcolódik, a tisztánlátást pedig a tükröződésmentesség biztosítja. A vonatkozó szabványoknak is tökéletesen megfelel az UV400 védelem miatt. Kék fény szűrő bevonata biztosíthatja számodra az egészséges látást.

A gamer szemüvegként is alkalmazható iCube® Sters szemüveg kerete unisex kivitelű. Viselőjéhez alkalmazkodik, tehát egy férfi számára is tökéletes választás. Viseld a munka közben, vagy akár szórakozás közben, nem fogja az orrnyergedet, sem a füledet terhelni. Könnyed, szó szerint pehelykönnyű monitor szemüvegről van szó, ami 5 divatos színben kapható. Tehát nem csak kényelmes, de modern és trendi is, ami a férfiak számára is fontos.

Ajándék a minőség színvonalához mérten

Olyan minőségi monitor szemüveget kínálunk, amihez természetesen modern szemüvegtok is dukál, amely PU bőr bevonatával emeli a szemüveg értékét. Persze a tisztán tartás is fontos követelmény, ezért egy hatékony mikroszálas kendőt és egy puha tasakot is küldünk ajándékba. A korona az egészre, hogy logózott dobozban szállítjuk, tehát ha ajándéknak szánod, már az átadáskor látható lesz az ajándékod minőségi volta.

Válassz és élvezd a szabad szemlélődés örömét!