iCube® Retron - Kékfény szűrő szemüveg a javából

Biztosíts magadnak szuper megjelenést a modern iCube® Retron ultramenő kék fény szűrő szemüveggel. Csak vess rá egy pillantást, ugye milyen klasszul néz ki? Dizájnja úgy van kialakítva, hogy biztosan nem megy ki egyhamar a divatból. Unisex, de mégis hihetetlenül nőies, és bátran válogathatod mellé a különböző kiegészítőket, passzolni fognak hozzá. Biztosan te is hallottad már a mondást, hogy a szemüveg öltöztet, és milyen igaz! Ha nem hiszed, csak próbálj fel egy divatos iCube® Retron kék fény szűrő szemüveget.

Neked is eleged van már abból, hogy egy szemüveg elnyomja az orrod, és sötét karikák lesznek tőle a szemed alatt? Nos, az iCube Retron monitor szemüveg pehelykönnyűsége miatt garantáltan kellemes meglepetés lesz. Akár egész napos viselés mellett is kifejezetten kényelmes a viselése, nem nyom sehol, és nem is kell folyton feltologatni az orrodon, mert lehúz a súlya. Csak könnyedén!

Nézzük, mit kell tudni a lencsékről!

UV400 védelemmel dicsekedhetnek

Mit is jelent ez? Nem kevesebbet, minthogy teljesen kiszűri az UVA - sugárzást.
Nagyon előnyös, mert védi a szemed és a körülötte lévő bőrt a károsodástól.

Tényleg ennyire fontos az UV védelem? A válaszunk egyértelmű igen, hiszen a szaruhártya, a szemlencse, és még a szem külső szövetei is elnyelik az UV-fényt. A látható kék fény (HEV- High-Energy Visible Light) igen agresszív hatással lehet a retinára. Nyomában túlerőltetés, fejfájás, koncentrációs zavar járhat, idős korban pedig sajnos makuladegeneráció is. Ne bízd a véletlenre, előzd meg a bajt!

Az iCube Retron szemüveg a WHO UV400 védelemre vonatkozó ajánlásának teljes mértékben megfelel, így óvja szemeid egészségét. Vigyázz magadra, kerüld el vele a szembetegségeket, például a szürke hályogot!

Karcállóak

Bizony a lencsék a mindennapos használat során ki vannak téve a sérülés kockázatának. Ezt megelőzendő, karcálló kivitelben készülnek, hogy sokáig társaid lehessenek a jó látás útján. Így is vigyáznod kell rá, de szerencsére nem kell agyon féltegetni, élheted a megszokott életed.

Tükröződésmentesek

Téged is bosszant, hogy hiába van rajtad a szemüveg, a tükröződés miatt rosszabbul látsz vele, mint nélküle? Az iCube® Retron monitor szemüveg tükröződésmentes, így a napi munka, és játék is akadálytalan, azaz felhőtlenül tükröződésmentes lesz.

Színtelenek

A lencséket nem színeztük, így a maguk természetes valójában fedezheted fel a világ szépségeit.

Ajándékok csak Neked

Hogy megkönnyítsük a tisztítását, a szemüveghez mikroszálas törlőkendőt ajándékozunk, mely hatásosan eltávolít róla minden apró porcicát. Így válik a látás tökéletes élménnyé! Éppen nem hordod? Csak tedd bele a puha tasakba, majd a PU bőr bevonattal ellátott kemény fém tokba, melyek biztosítják a biztonságos tárolást és szállítást. Természetesen ezeket is ajándékba kapod, mert fontos vagy a számunkra.

Szerezd be abban a színben, amelyik a leginkább megfelel a stílusodnak! Az elérhető variációk: fekete-bézs, fekete-kék, matt fekete, fekete-pink, fekete-piros.

Kiváló minőség, remek dizájn.