iCube® Retron - Monitor szemüveg férfiaknak tervezve

Olyan világot élünk, ahol egyre több információhoz jutunk, nem csak a világ történéseiről, hanem az egészségvédelemről is. Számtalan információ áll a rendelkezésünkre az egészséges étkezésről, a mozgás fontosságáról és a betegségek megelőzéséről is. Eljött az idő, hogy gondoskodj a szemedet érő mindennapi káros behatások elkerüléséről is! A szabadban napszemüveggel védekezel a napsütés ellen, uszodában úszó-szemüveget teszel fel. Gondoskodj a szemedről munka közben is! Viselj monitor szemüveget!

Észrevetted már, hogy a hajdanán gondolt kép a szemüveges férfiakról mennyire megváltozott? Nem mindenki, de sokan azt gondolták a szemüveges férfiakról, hogy „kockák”, főleg, amikor a számítógéphez nagyon értő fiatalemberekről kialakult az a sztereotípia, hogy biztos azért szemüveges, mert egész nap rontja a szemét a gép előtt. Lehet, hogy még sokan így jellemzik a számítógépes zseniket és a hackereket, meg a filmek is ráerősítenek erre, de magáról a szemüvegről már nem ez a kép jön le.

Ma már egy szemüveges férfi, főleg ha a stílusához és arckarakteréhez passzoló szemüveget választ, a nők szemében is inkább elegáns és valljuk meg, intelligens kinézetű. De ha az öltözéked sportos jellegű, a szemüveged is ezt erősíti, hiszen a szemüveg nem csak akkor hordható, ha egészségi okból kell viselned, hanem mára már divatos kiegészítővé nőtte ki magát. Sima lencsével is hordhatsz szemüveget, de még jobb, ha olyat választasz, aminek van kék fény szűrő rétege, mert akkor a szemed épségét is véded a naponta rád zúduló nagy mennyiségű kék fénytől.

Mikor vagy kitéve a kék fény hatásának?

Rendszeres kék fény ér a napsütés hatására, ha a szabadban dolgozol, sportolsz vagy nyaralsz. Sőt ha hiszed, ha nem, még olyankor is, amikor borús idő van. Ez ellen érdemes védekezni megfelelő öltözettel és UV szűrő napszemüveggel.

Szintén rendszeres kék fény ér a munkahelyeden és otthon is a mesterséges fényforrások, mint például a fénycsövek és led izzók fénykörében. De a legnagyobb dózist akkor kapod, ha több mint 4 órát monitor előtt ülsz, a telefonodon vagy tableten böngészel. De az éjszaka során is, amíg alszol ér a kék fény, mert a mai modern „okos eszközök” mindegyikének van valamilyen készenléti jelzőgombja, ami folyamatosan világít. Ez meg is zavarja az álmod, ha érzékeny vagy rá. De ha nem veszed észre, akkor is érdemes kiiktatni ezeket a fényforrásokat éjszakára.

Kék fény védelem, márkás szemüveg segítségével

A sok digitális eszköz kék fény kibocsátását könnyedén megszűrheted, ha monitor szemüveget, avagy gamer szemüveget használsz, ami a kék fény szűrő bevonattal segíthet ezt a terhelést minimalizálni. A lencse tartós és karcmentes, ráadásul tükröződésmentes. Az UV400 védelemre is számíthatsz, ha ezek közül a szemüvegek közül rendelsz.

Az iCube® szemüveg tökéletes választás lehet bármelyik férfinak, mert a szemüvegkeret kialakításakor a kényelemre és a dizájnra egyszerre figyeltek a fejlesztők. A Retron keret 5 színváltozatban kapható, letisztult és áramvonalas kialakítása miatt bármilyen alkalomra hordható. A súlya nem fogja az orrnyergedet terhelni, mert a keret pehelykönnyű.

Az iCube® egy minőségi márkás szemüveg. Ezt az értéket azzal is szerettük volna kifejezni, hogy logózott dobozban küldjük és minden szemüveghez PU bőr bevonatos szemüvegtokot, puha tasakot és a könnyű tisztán tartás végett egy mikroszálas kendőt is küldünk.

Válogass bátran és rendelj könnyedén online!