iCube® Fride – Monitor szemüveg, mellyel könnyebb nőként az élet!

Az iCube® kékfény szűrő szemüvegek sokat segítenek abban, hogy nőként jobban vedd az élet akadályait, és boldogabb, teljesebb életet élhess. A következő színekben érhető el a kényelmes, divatos, UV400 védelemmel bíró gamer szemüveg: kék, barna, zöld, fekete, lila, piros. Lencséi karcállóak, tükröződésmentesek, színtelenek. Ajándékok: kemény fém tok PU bőr bevonattal, puha tasak és mikroszálas törlőkendő. Mesésen hangzik, igaz? iCube – Fashion is Life®.

Az iCube® modelljei közül a Fride az, amelyik a legváltozatosabb színeket kínálja a számodra. A te arcodhoz melyik árnyalat illik a legjobban? Bármelyikre is essen a választásod, biztos lehetsz benne, hogy ez a szemüveg segítségedre lesz abban, hogy megéld a nőiességedet, és harmonikusabbá váljon az életed. Ami azért valljuk be, igazán jó hír.

Nőként a mindennapokban

Vegyük először is a munkahelyed. Leülsz a monitor elé, és az eddigiekhez képest sokkal nagyobb nyugalmat tapasztalhatsz a kék fény szűrő szemüveget viselve. Hogy miért történhet ez így? Azért, mert tudod, hogy a szemüveged UV400 védelemmel van ellátva, így tuti, hogy kiválóan fogsz tudni koncentrálni a munkádra, és vélhetően nem hullafáradtan, fejfájósan, nyűgösen mész majd haza. Ergo lesz türelmed magadhoz, a párodhoz, a gyerekekhez. Ugyanezt tudjuk ígérni azoknak is, akik LED-lámpákkal vannak körbevéve a nap folyamán.

Mivel jól érzed majd magad, marad erőd külön programra, vidámságra és nem csak úgy behullasz az ágyba egy sivár nap végén. Vidám, kiegyensúlyozott nő, családtag, és barát leszel, akinek a jókedve átragad másokra is. Ráadásul az esti alvásod is pihentető lesz, és nem nyúzottan ébredsz majd, hanem frissen és energikusan.

Hódíts monitor szemüvegben

Mivel az iCube® Fride kék fényt szűrő szemüveg kék, barna, zöld, fekete, lila, piros színekben is a rendelkezésedre áll, azt választhatod, amelyik a legjobban áll, amelyik a leginkább elővarázsolja belőled a nagybetűs Nőt. Tudjuk, hogy a szemüveg öltöztet, és nem mindegy, hogy mit üzenünk vele. Akár egy visszafogottabb, akár egy harsányabb színű modellt hordasz, biztos lehetsz benne, hogy nőiesen szép leszel. Ha pedig még egy kis sminkkel is megfűszerezed az összhatást, igazán vadítóvá válhatsz. Indulhat is a randi!

Aludj jól, álmodj szépeket!

Tudtad? A kék fény által termelt hormonok befolyásolják a cirkadián ritmust. Ha este kell, hogy dolgozz, vagy csak mobillal a kezedben fekszel le, mindenképp vedd fel a kék fény szűrő szemüveget hozzájuk, hogy jobban aludj.

Varázsold egészségesre a szemeidet!

Elkerülheted a szembetegségeket, úgymint a kötőhártya és a szaruhártya fájdalmas gyulladását, az időskori makuladegenerációt, és a szürke hályogot is. Miért ne lehetne a szemed irritált és kifáradt helyett inkább egészséges?

Biztonság és higiénia

Nincs szemüveg mikroszálas törlőkendő és elegáns tok nélkül. Ne aggódj, mi meglepünk mindkettővel. A kendővel eltávolíthatod a lencséről az apró szennyeződéseket, ha pedig épp nem hordod, tedd be a puha tasakba, majd az elegáns tokba (kemény fém anyagú, szép PU bőr bevonattal).