iCube® Winet - Viselj kékfény szűrős szemüveget!

Nehezen alszol el mostanában? Fáradt, nyűgös vagy, nehezen koncentrálsz a napi feladataidra, és gyengének érzed a szemeidet? Természetesen menj el szemvizsgálatra, de ha nem lelik meg a problémád okát, az iCube® Winet kék fény védelemmel ellátott szemüvege lehet a megoldás! Próbáld ki, és meglátod, sokkal energikusabb leszel majd, a szemeid nem fáradnak el olyan hamar, a hangulatod pazar lesz, a szemeid pedig makkegészségesek. Monitor szemüvegeink ráadásul nagyon divatosak, és kényelmesek is. Viseld bátran!

Lássuk, milyen problémákat védhetsz ki a karcálló, tükröződésmentes, színtelen és UV400 védelemmel ellátott iCube® Winet szemüvegekkel:

 

1. Fáradtság

 

Estére ólomfáradtság szökik a tagjaidba, úgy, hogy a hazamenetel is nehezedre esik a munkahelyedről vagy az iskolából, vagy bárhonnan, és már csak egy forró fürdőre vágysz? Csak tudnád, mi lehet az oka…

 

2. Koncentrációzavar

 

A munkádra is alig tudsz koncentrálni, és nagyon nehezedre esik menedzselni a saját életed minden mozzanatát? Úgy érzed, hogy elnyelnek a hullámok?

 

3. Fejfájás

 

Kínzó fejfájás a társad mindennapjaidban, de fogalmad sincs, hogy mi az oka? Hasogat, szúr,, éget, lüktet? Bárcsak meg tudnál tőle szabadulni...

 

4. Szembetegségek

 

Egyre gyengébbnek érzed a szemeid, pedig az optikus szerint nincs szembetegséged? Félsz, hogyha így haladsz, akkor felüti a fejét a szürkehályog?

 

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy a fenti problémákat egytől egyig elfújhatja az iCube® Winet monitor szemüveg. A titok nyitja pedig nem más, mint az UV400 és a kék fényt kiszűrő védelem. Köztudott ugyanis, hogy a láthatatlan kék fény sorra okozhat az arra érzékenyeknél szembetegségeket, fejfájást, koncentrációzavart, és indokolatlan fáradtságot.

 

Mikor vagy különösen veszélyeztetett az UV-sugarak és a kék fény káros hatásaira? Akkor, ha sok-sok órát töltesz a digitális eszközeid (táblagép, laptop, PC) előtt, esetleg LED-, illetve UV-fényben. Munkakörülményeket sajnos nem mindig választhatunk, de monitor szemüveget igen! Hordd rendszeresen, és meglátod majd, hogy egyre energikusabb leszel, ráadásul tudni fogod, hogy megadod azt, amire a szemednek szüksége van. 

Gondoskodj a szeretteidről

 

Ha van olyan családtagod, aki rendszerese játszik számítógépes játékokkal, vagy épp telefonon, laptopon olvas sokat, figyelj rá is, mert ugyanúgy érintett lehet.

 

Abszolút nőiesek – szép leszel bennük

 

Az iCube® Winet szemüveget nagyon könnyű megszokni, hiszen kényelmes, ergonomikus kialakítással kényeztet. Ha leveszed, nem fogsz sötét karikákat találni a szemed alatt, nem fog fájni a füled, és nem éktelenkedik ott az orrodon a nyoma. Nem csúszkál, csak teszi a dolgát: szépen kiemeli a szemed szépségét, és óvja az egészségét.

 

Ha ez még nem volna elég: divatos is, így sziporkázó nőiességedet is megcsillogtathatod vele. Válassz a következő divatos színek közül: fekete-bézs, fekete-kék, matt fekete, fekete-pink, fekete-piros.

 

Az iCube® Winet kék fény szűrő szemüveg mellé járó ajándékok

 

A vásárlásod mellé az alábbi ajándékokat viheted haza: kemény fém tok PU bőr bevonattal, puha tasak és mikroszálas törlőkendő.