iCube® Fride - Stílusos monitor szemüveg férfiaknak

Mit gondolsz mi az a kiegészítő, amitől a megjelenésed egyszerre lehet elegáns, sportos és az egészséged megőrzését is biztosíthatja? Eláruljuk, de biztosan te is rájöttél, ha ezt az oldalt nézegeted: ez a kék fény védelemmel felruházott szemüveg.

 

 

A kék fény szűrő egy olyan bevonat a szemüvegen, ami nem sötétíti el a szemüveg lencsét, így az színtelen marad, ezért tökéletes a monitor szemüvegnek nevezett „védőeszköz” lencséjének bevonására is, és beltérben is óvni tudod a szemedet a káros hatástól.

Sokan csak arra fókuszálnak, hogy a napi több órás számítógép előtt végzett munka során hordják a kék fény védelemmel ellátott szemüveget, de otthoni viseletre és a szabadba is ajánljuk ezeket a szemüvegeket. Nem csak „munka szemüvegek” hanem az élet minden területén hordhatóak.

 

 

Például a gamer szemüveg is kék fény szűrővel van feltuningolva, hiszen nem csak akkor érheti a szemedet a káros kék fény, ha számítógéppel dolgozol. Ha számítógépes játékokkal ütöd el a szabadidődet, akkor is monitor előtt ülsz, az Xbox és a Playstation is monitoron jeleníti meg a játékokat, tehát az ilyen szórakozás közben is ér a kék fény. Érdemes ilyenkor a gamer szemüveget, vagy monitor szemüveget hordani a szemed egészségének megóvása érdekében. De a fáradtság is később jelentkezik, ha ilyen szemüveget használsz.

 

 

Sőt a telefon, tablet és egyéb digitális eszköz kijelzője is ilyen kék fényt bocsát ki, mert ezzel a technikával tudják megoldani, hogy ezek a kis kijelzők éles képet mutassanak és akár a szabadban is le tudd olvasni telefonod kijelzőjéről kényelmesen és jól kivehetően, ami éppen érdekel.

 

 

Ha nincs szükséged dioptriás szemüvegre, de még olvasó szemüvegre sem, azért biztosan elgondolkodtál már azon, amit lehet hallani ezekről, a modern korban már napi szinten használt eszközökről és azok káros hatásairól. A mobiltelefonok megjelenése után, sokan a sugárzás káros hatásairól beszéltek, az okostelefonok megjelenése óta, pedig a legtöbbet hangoztatott káros jelenség velük kapcsolatban a képernyőkből áradó nagy mennyiségű, egyébként láthatatlan tartományba eső kék fény.

 

 

Természetesen az innovációk és különféle fejlesztések mindig jobbá teszik az új generációs készülékeket, de miért ne óvnád te is a saját szemed egészségét? Ne várj arra, hogy mások tegyenek az egészségedért, lépj ennek érdekében te magad!

 

 

Az iCube® szemüvegek viselete kényelmes, mert pehelykönnyűek, és nem csak védik a szemed, hanem a megjelenésedet is határozottabbá, teszik. Ezek a szemüvegkeretek jól illeszkednek minden férfi arcformához és markáns kinézetet kölcsönöznek. Több színből is választhatsz a keret kiválasztásánál. Válaszd a hagyományos fekete keretet a mindennapi használatra, és az elegancia jegyében. Szemed és hajad színéhez a barna illik jobban? Ilyet is találsz a kínálatban. De ha te egy igazán színes egyéniség vagy, akkor a piros, lila, kék vagy zöld színű keret a neked való.

 

 

A lencse átlátszó, a hosszan tartó hordhatóságért karcmentes kiképzésű, és a könnyebb munkavégzés érdekében tükröződésmentes. Ráadásul az UV400 védelem miatt még a szabványoknak is megfelel.

 

 

Minden szemüveghez ajándék tokot, puha tasakot és mikroszálas törlőkendőt is adunk. Így teljes a kollekció. Te melyiket választod?