Munkáltatói támogatás

iCibe dolgozói szemüveg

Olyan globalizált világban élünk, ahol a digitalizáció szerves része az életünknek. Kevés olyan munkahely létezik – kivéve a harmadik világ modernizációmentes területeit – ahol ne lenne olyan munkaállomás, ahol számítógépen kell dolgozni. Nem csak az irodai munka történik monitorok előtt, hanem már a számítógép által vezérelt gépsorok, digitális eszközök jelenléte sem ritka.

Ahogy a mechanikai gépekhez szükséges védőszemüveg biztosítása, a számítógép monitora előtt legalább 4 órát dolgozó munkavállalóknak is törvényileg jár a védőszemüveg, amit a munkáltatónak kell biztosítania.

Monitor szemüveg munkáltatói támogatással!

Tudjuk, hogy felelős munkaadóként te is azt keresed, hogy a dolgozóid egészségét milyen módon lehet megóvni, ha olyan munkaterületen dolgoznak, ahol egészségre veszélyes behatások érhetik.

Jó helyen jársz, ha számítógép előtt dolgozó kollégáid szeme világát monitor szemüveg segítségével akarod megóvni. Választékunkban biztosan minden dolgozódnak megtalálod az egyéniségéhez, alkatához, kényelméhez és egészségéhez megfelelő védő-szemüveget. Gondoskodó fellépésedet ráadásul mi is jutalmazzuk, mert egyedi kedvezményt adunk. A mi szívügyünk is az, hogy az emberek védjék a szemüket a kék fény káros hatásától.

Sokan nem is tudják, milyen károkat tud okozni a képernyőből és a kijelzőkből áradó huzamosabb ideig tartó kék fény, ami a retinájukat is károsíthatja. Ennek pedig egy idő után a munkából való kiesés lesz a vége, ami nem jó sem neked, sem neki. Neked új, ideiglenesen foglalkoztatott munkavállaló után kell nézned amíg a kollégád felgyógyul, ő pedig a családja megélhetéséért aggódhat. A stressz miatt esetleg még később gyógyul meg, és ez a  negatív spirál csak tekereg tovább.

Biztosan te is olyan kollégákra vágysz, akik elégedettek a munkahelyi körülményekkel is, könnyedén teljesítik a kitűzött célokat és szívesen ajánlják a cégedet a munkavállalók körében. Elismerően nyilatkoznak a felső vezetés, azaz a te felelősségvállalásodról, az egészséges munkahelyi környezet megteremtéséről. Kevés időt töltenek táppénzen, vagy inkább semennyit, mert ha ők figyelnek a saját egészségükre, a cégnél töltött idő alatt sem éri őket egészségkárosító hatás.

A monitor szemüveg – számítógép szemüvegnek is emlegetik –, olyan szemüveg, ami kék fényt kiszűrő bevonattal van bevonva. A nálunk kapható szemüvegek ráadásul UV400 védelemmel is bírnak a hatékonyabb szűrés érdekében. A kék fény védelem csak egy az előnyös és egészségvédő tulajdonságok közül. A lencse például karcálló, így hosszú élettartamú, tükröződésmentes, ami nagyon előnyös a monitor előtt dolgozók részére, hiszen a képernyőről visszatükröződő képek a munkát nagyon fárasztóvá tennék.

Vedd meg nálunk dolgozóidnak a monitor szemüvegeket és meglátod, hogy nem csak teljesíted a kötelességeidet, hanem örömöt is okozol nekik, mert nem védőfelszerelésként fognak tekinteni rá, hanem ajándékként, amit a vezetőségtől kaptak munkájuk megbecsüléseként, pozitív visszacsatolásként.

A monitor szemüveget, akár a gamer szemüvegeket is, szintén díszcsomagolásban, elegáns, logózott dobozban küldjük. Ajándékot is adunk hozzá. Minden szemüveghez kemény, strapabíró, mégis elegáns PU bőrrel bevont tok jár, hogy a szemüveg minőségét hosszú ideig megtartsa. A lencse könnyű tisztán tartásához mikroszálas kendőt küldünk és egy puha tasakot is.

Mit szólsz? Jutalmazó munkaadó vagy „csak” a kötelességét teljesítő munkaadó akarsz lenni a kollégáid szemében? Dönts jól most azonnal!

Hogyan zajlik a vásárlás menete?

Először mindenképpen regisztrálj a webáruházunkba, majd ezt követően jelezd a céges vásárlásra vonatkozó igényed email-ben a hello[kukac]icubebrand.hu címen. Adószámod ellenőrzését követően beállítjuk profilodat és az egyedi kedvezményt, amelyről e-mailben értesítünk, és máris kezdődhet a nézelődés.

Céges vásárlói csoport előnye, hogy egyedi, kedvező árakat biztosítunk. Feltétele, hogy minden vásárlás végösszege meghaladja a nettó 50.000 forintot, a kosárérték csökkentő tényezőkön felül, mint pl. kupon vagy hűségpont.

A szemüvegek színének és formájának köszönhetően mindenki megtalálja majd azt a fazont és stílust, amely a leginkább passzol hozzá. Bizony, még te is! Miután kiválasztottad, vagy kiválasztottátok a szemüvegeket, a rendelést a webáruházban lehet véglegesíteni.

Ennél egyszerűbben még soha nem ment a netes vásárlás!

iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Fekete - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Bézs - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Kék - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Piros - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Rózsaszín - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg Fekete - Fényre sötétedő lencsével - iCube®
iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg - iCube®

iCube Retron - Kékfény szűrő szemüveg

Normál ár 17.990 Ft Eladási ár13.990 Ft
/
Színválaszték

Tulajdonságok

👓 Szemüvegkeret

 • Pehelykönnyű TR90 keret
 • Formatartó, erős, rugalmas
 • Antiallergén, fém alkatrészek nélkül

🧐 Szemüveglencse

 • CR-39 kékfény, UV szűrő lencse
 • Karcálló, tükröződésmentes, színtelen
 • Dioptria nélküli, torzítás mentes

  🧰 Tartozékok

  • Egyedi fiókos szemüveg doboz
  • Fém tok PU bőr bevonattal
  • Puha tasak
  • Mikroszálas törlőkendő

  📏 Méretek

  • Szemüveg súlya: 16 g
  • Szemüveg szemből: 140 x 43 mm
  • Szemüvegszár: 148 mm

  🛡 Garancia

  • 2 év teljes körű garancia
  • CE tanusítvány

  Termékleírás

  Nagyon szeretsz olvasni, de szereted a modern kor vívmányait is? Van mindenféle digitális kütyüd és használod is őket sűrűn?

  Miért is van kék fény szűrésre szükség?

  Vannak már ebook olvasók, amik nagyon hasznos funkciókkal rendelkeznek, így akkor sem rontják a szemed, ha este olvasol. De nem kell kompromisszumot kötnöd akkor sem, ha te kezdő digitális könyv olvasóként még nem ruháztál be ilyen elektronikus kütyüre, és ragaszkodsz a mobilodhoz. Viszont ha már a laptopra vagy tabletre töltöttél le könyveket, akkor hasznos eszköz lehet a monitor szemüveg, mert nem két percig fogod olvasni a PDF formátumú olvasmányokat, így elég sok kék fény éri majd a szemedet a kijelzőkből.

  Ha egy kék fény szűrővel és UV400 védelemmel ellátott szemüveget vásárolsz, mint például az iCube® Retron szemüveg, akkor azt nem csak olvasásra használhatod, hanem jó szolgálatot tesz majd a munkahelyeden is, ha számítógép vagy egyéb kijelző előtt dolgozol, vagy esetleg fénycsövek és led-izzók vesznek körbe.

  Az iCube® Retron szemüveg gamer szemüvegnek is kiváló, így ha a szabadidődben az olvasást némi számítógépes játékkal szakítod meg, akkor is viseld a szemüveget a kék fény védelem miatt.

  A Retron szemüveg egy stílusos monitor szemüveg, ami egyéni megjelenést ad neked és kiegészíti az öltözetedet. Könnyű és praktikus viselet, mert pillekönnyű kerete jól illeszkedik az orrodra és sehol nem tör, nem szorít.

  A lencse színtelen, tükröződésmentes, karcálló, kék fény szűrő rétege pedig megvédi a szemedet a kijelzőkből feléd áradó káros kék fénytől.

  Ajándékok

  Fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elégedett legyen, ezért a márkás szemüveg mellé ajándékokat is csomagolunk a logózott dobozba. Ha vásárolsz egy iCube® szemüveget, megkapod mellé a PU bőrrel bevont kemény fémből készült szemüvegtokot, egy nagyon puha tasakot, amibe biztonságba tudhatod a szemüveget, amikor nem használod és egy mikroszálas törlőkendőt is, mellyel mindig pormentesen tarthatod a kék fény szűrős szemüvegedet.

  Válaszd ki a neked tetsző színben a Retron monitor szemüveget, ami illik a stílusodhoz és a kollégáid is elismerően fognak bólogatni, ha meglátnak.

  A szemed nem lesz fáradt a nap végére, mert nem fogja a sok kék fény károsítani, nem fog kiszáradni sem. Ha nem figyelsz kellően, a végén még este is a szemeden felejted ezt a rendkívül könnyű és pihentető látást biztosító szemüveget. Azért lefekvéskor vedd le!